Збитків на 270 млн грн завдали пожежі Черкащині за рік

Збитків на 270 млн грн завдали пожежі Черкащині за рік

Учора в Аварійно-рятувальному загоні спецпризначення з співробітниками інженерно-інспекторського складу підрозділів області відбулася семінар-нарада з підведення підсумків службової діяльності за 2016 рік. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час наради, яка пройшла під головуванням заступника начальника Управління ДСНС у Черкаській області В’ячеслава Перевізника, були проаналізовані основні показники службової діяльності пожежно-рятувальних частин у минулому році та доведені основні положення реформування системи ДСНС.

Під час виступів доповідачі зазначили, що за звітній період в області виникло 1322 пожежі, що на 5,4% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Внаслідок пожеж загинуло 60 осіб, що на 1,6% менше, ніж за 2015 рік, травмовано 42 особи. Знищено та пошкоджено 870 будівель та споруд, 180 одиниць автотехніки та 1268 тонн грубих кормів. Матеріальні втрати від пожеж склали близько 270 млн. грн.

Серед основних питань, які обговорювалися фахівцями ДСНС: стан адміністративно-правової діяльності, обліково-реєстраційної дисципліни та основні положення закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності».

Підбиваючи підсумки роботи, В’ячеслав Миколайович відмітив позитивні тенденції щодо статистичних показників діяльності наглядового блоку, наголосив на важливості проведення роботи щодо навчання населення, покращення організації інформаційної та роз’яснювальної роботи для запобігання надзвичайних подій та ситуацій різного характеру, популяризації професії рятувальника та профілактичної роботи підрозділів області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x