У Черкасах працює Інтернет-дозор

У Черкасах працює Інтернет-дозор

Інтерактивна карта, на якій можна побачити найактуальніші проблеми в житлово-комунальній галузі Черкас є досить популярною серед користувачів місцевого інтернет-простору. Лише за допомогою кількох рухів мишкою, перейшовши за адресою http://oko.96.lt/ можна визначити, на якій вулиці немає люків, де з’явилася нова яма чи бачили бродячого собаку. Про це «Нова Доба» дізналася від активістів Черкаського форуму, які й створили новий ресурс.

Головними темами сайту стали аварійні будинки, аварійні перехрестя, бродячі собаки, відсутні люки, непрацюючі світлофори, стихійні звалища тощо. Додати свій звіт про виявлену проблему може будь-який користувач Інтернету, навіть без реєстрації на сайті. Для цього потрібно лише відкрити вкладку «Додати звіт», записати назву проблеми, за допомогою маркера вказати її точне розташування на карті і додати короткий опис.

Дозорівці переконані, що таким чином вони не лише зайвий раз нагадають місцевій владі про наявні проблеми, а й врятують від можливої небезпеки всіх, хто не полінується перед тим, як виходити на вулицю, глянути на їхню карту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x