Корсунські депутати стурбовані погіршення екологічного стану річки Рось

Корсунські депутати стурбовані погіршення екологічного стану річки Рось

29 вересня 2015 року відбулося ІІ-ге пленарне засідання 46-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Анатолій Гайдай. На початку роботи засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих у ході проведення антитерористичної операції на Сході України. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківській районній раді.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха поінформував депутатів про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.

У ході роботи підтримано зміни до рішення районної ради про затвердження Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету; надано згоду на будівництво теплогенераторної з метою опалення адміністративного будинку Корсунь-Шевченківської районної ради та дитячої школи мистецтв ім. К.Г. Стеценка.
Також депутати заслухали інформацію районної громадської екологічної організації про погіршення екологічного стану річки Рось. Питання викликало жваве обговорення серед депутатів, в ході якого було внесено пропозицію заслухати на черговій сесії районної ради інформацію Корсунь-Шевченківської районної громадської організації українського товариства мисливців та рибалок про роботу організації. З усіх питань порядку денного позачергової сесії ухвалено відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x