Народний депутат вніс законопроект, який поверне пільги курсантам на безкоштовний проїзд

Народний депутат від Черкащини Геннадій Бобов зареєстрував законопроект, який поверне пільги курсантам на безкоштовний проїзд в усіх видах міського (включаючи метрополітен), приміського та міжміського транспорту. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

«Ця пільга є в законодавстві. Але наші чиновники вільно трактують закони. При чому завжди в свою користь. Тож де-факто курсанти позбавлені такого права і вимушені платити за проїзд.
Вважаю, що в той час, коли ми заново створюємо армію питання встановлення справедливих соціальних пільг і системи мотивацій військовослужбовців є вкрай важливим.

Це стосується не генералів чи тиловиків, а тих, хто на своїх плечах тримає чи через декілька років буде тримати армію. Це ті, хто сьогодні бере участь у бойових діях, проходить строкову службу чи готується стати офіцером.
Більшість з курсантів — це вихідці з сімей, які не мають значних матеріальних статків. Майбутні офіцери, як і всі без винятку військовослужбовці, мають отримувати соціальний пакет, визначений в відповідному законодавстві, який їм має гарантувати держава.
Тож вніс законопроект, який уточнює пільгу і зобов\’яже всі органи влади переглянути свою позицію», – зазначив народний депутат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x