Черкаський дитсадок провів ярмарок «Діти Черкас – дітям Сходу»

Черкаський дитсадок провів ярмарок «Діти Черкас – дітям Сходу»

У черкаському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 91 «Кобзарик» комбінованого типу пройшов осінній ярмарок «Діти Черкас – дітям Сходу». Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Як розповіла завідувач дитсадка Алла Петрівна Бугайова:

– За традицією восени ми проводимо ярмарки. Минулого року провели на підтримку воїнів АТО. Цьогоріч «Діти Черкас – дітям Сходу». Це акція, якою хочемо об’єднатися з родинами зі Сходу, підтримати їх. Завдяки умілим рукам наших мам, бабусь ми проводимо цей захід, а на виручені кошти придбаємо спортивний інвентар та подарунки для дітей Сходу. Навчальний рік тільки розпочався, і саме так ми спрямовуємо наші зусилля на виховання справжнього українця-патріота, долучаючи наших батьків, педагогів, бажаючи миру, єдності, родинного затишку всім родинам нашої України.

Ярмаркували цього дня у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 91 «Кобзарик» також перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаської міської ради Тарас Хвиль та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова.

Окрім ярмарку у садочку діти для гостей дарували пісні «Осінь – ти ласкава казка», «Яблучка червоні», чарівні танки з парасольками, овочами, «Український гопачок», «Україна», провели ігри на знання осінніх дарунків, «Перенеси картоплю», «Карусель». Родинна атмосфера панувала цього дня тут, а ще справжній козак розгулював залом та запрошував гостей скуштувати смаколиків й люб’язно фотографувався з усіма, хто забажав залишити згадку про незабутній день.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x