Ще кілька ОСББ у Черкасах отримали кошти на ремонт будинків

Ще кілька ОСББ у Черкасах отримали кошти на ремонт будинків

П’ять черкаських об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – «Гагаріна-45», «Мрія-2008», «Петровського 277», «Сєдова 50» та «Дахнівська 46/1» – зможуть скористатися фінансовою допомогою з міського бюджету на проведення в них капітальних ремонтів. На ці потреби вчора виконавчий комітет Черкаської міської ради спрямував згаданим ОСББ майже 289 тис грн. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами начальника відділу сприяння ОСББ департаменту ЖКК Черкаської міської ради Інни Романенко, одне з цих ОСББ («Петровського 277») отримає з бюджету фінансування в розмірі 70 % від загального обсягу робіт, мешканці ж сплатять лише 30 % їхньої вартості. Така привілея дається новоствореним об’єднанням на їхній перший капітальний ремонт у будинку. Натомість іншим ОСББ міський бюджет покриває половину загальної вартості робіт.

Так, мешканці об’єднання «Петровського 277» та «Мрія-2008» зроблять у будинку капітальний ремонт покрівлі; мешканці ОСББ «Гагаріна-45» беруть фінансову допомогу для заміни віконних блоків та дверей на сходових маршах будинку; «Сєдова 50» – для встановлення приладу обліку витрат теплової енергії. Тоді як ОСББ «Дахнівська 46/й» беруть фінансову допомогу на утеплення фасаду, заміну вікон і дверей у будинку.

Загалом із початку року від черкаських ОСББ надійшло 46 звернень на суму близько 3,5 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x