На Лисянщині у сімейного дебошира вилучили зброю

На Лисянщині у сімейного дебошира вилучили зброю

Працівники Лисянського відділення поліції виявили та вилучили зброю у демобілізованого з зони АТО. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Речі направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

По спецлінії «102» до Лисянських поліцейських надійшло повідомлення, що в одному з сіл району відбувається сімейний конфлікт. Коли працівники поліції прибули на місце події, то до них вийшов нетверезий громадянин з предметом, схожим на автомат. Даний предмет, який було відібрано поліцейськими у дебошира, виявився муляжем.

Під час спілкування з поліцейськими 37-річний чоловік повідомив, що рік тому був демобілізований з АТО і в нього ще є деякі предмети, які він привіз додому, як сувеніри. Цими «сувенірами» виявилися пістолет «Макарова» калібру 4,5 мм, пістолет «FIREBIRD» калібру 9 мм, револьвер «CROMA» калібру 4,4 мм, металевий предмет, схожий на чеку від ручної гранати УЗРГМ 386 та металевий ніж. Вказані речі були вилучені та направлені до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 264 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Дані дії караються штрафом до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п\’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x