Штрафів на 22 тисячі гривень сплатили браконьєри за минулий рік

Штрафів на 22 тисячі гривень сплатили браконьєри за минулий рік

Працівники державної лісової охорони та єгерської служби упродовж 2016 року склали 148 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання. У порівнянні з минулим роком цей показник збільшився на 41 протокол. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами Володимира Рибалки, головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства обласного управління, це є результатом ефективного проведення численних рейдів з охорони державного мисливського фонду. Так, за минулий рік по області працівниками лісогосподарських підприємствам було проведено 786 рейдів.

Загалом за 2016 рік було нараховано та добровільно сплачено штрафів за порушення правил полювання на загальну суму 22,1 тис. гривень.

Найбільш результативно у боротьбі з браконьєрами спрацювали Канівський – 33 адмінпротоколи, Уманський лісгосп – 25, Звенигородський – 17 протоколів.

Працівники державної лісової охорони та мисливствознавці надалі посилюватимуть рейдову роботу з охорони державного лісового та мисливського фонду задля ефективної боротьби із браконьєрами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x