966 річницю відзначило Городище

966 річницю відзначило Городище

26 вересня Городище відсвяткувало свою 966 річницю. О 8.00 відбулося Богослужіння у храмах міста. Вже о 10.00 розпочалися спортивні змагання з різних видів спорту, які тривали до 15.00. Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській міській раді.

Також для діток було організовано благодійний кіносеанс у міському кінотеатрі, а любителі мистецтва мали змогу споглядати за юними художниками, які демонстрували свої вміння й навики малювання біля пам’ятника С.С. Гулаку-Артемовському. 
Урочистості з нагоди 966-ї річниці міста Городища «Рідне місто моє над Вільшанкою» розпочалися о 16.00 на літній естраді в міському саду. 

966 річницю відзначило Городище

Міський голова Володимир Мирошник привітав жителів Городища зі святом, побажав процвітання, миру й злагоди в родинах та з нагоди 966-ї річниці міста Городища вручив грамоти Віктору та Налі Панюкам «За особистий матеріальний, моральний, трудовий, агітаційний внесок в діяльність волонтерського руху на Городищині, підтримку Збройних Сил України,сімей учасників АТО, переселенців, за примноження добра на землі», колективу МЦКТ (директор Боршош Галина Володимирівна) «За багаторічну творчу мистецьку, культурно-просвітницьку діяльність, збереження і популяризацію історико-культурного спадку міста, підвищення духовного рівня громади». Грамоти від Городищенської міської ради отримала й обдарована й талановита молодь міста: Качур Аліна – учениця ЗОШ I-III ст. №2, переможниця та призер учнівських олімпіад II та III етапу «За відмінне навчання, зразкову поведінку, вагомий внесок в інтелектуальній розвиток суспільства, активну участь у громадському житті», Жигало Остап – переможець міжнародних конкурсів-фестивалів молодих виконавців «За високі творчі досягнення, особистий внесок у пропаганді національного мистецтва та відродження духовних традицій, виконавську майстерність», Півняк Олександр – учень ЗОШ I-III ст. №3, переможець міських, районних та обласних змагань з легкої атлетики «За високі досягнення спортивних результатів, особистий внесок у розвиток фізкультури і спорту міста». Також Диплом та цінний подарунок отримала родина наймолодшого жителя міста Городища.

Опісля урочистостей жителі міста насолоджувались святковим концертом, піснями й мелодіями, які їм дарували виконавці театру пісні «Джерела» (м.Київ) та колектив духового оркестру Канівського коледжу культури і мистецтв. Також жителів міста вітали й естрадні виконавці та провідні солісти міста. 
Крім того, бажаючі мали можливість скуштувати польової каші, яку приготували волонтери, кошти з продажу якої збирались для АТОвців. Також в міському парку було розміщено й торговельні ряди, а для маленьких гостей свята працював розважальний майданчик.
Опісля святкового концерту бажаючі мали змогу потанцювати на молодіжній дискотеці. 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x