Драбівщина відзначила річницю визволення від нацистських окупантів

Драбівщина відзначила річницю визволення від нацистських окупантів

Уже стало доброю традицією на початку осені проводити святкову зустріч в широкому колі громади та гостей Драбова. Адже саме у вересні 1943-го хвиля визвольних боїв прокотилася по Черкащині. І почала вона свою ходу з Драбівської землі. У цьому році драбівчани відзначають 72 річницю звільнення нашого краю від нацистської навали. Символічно, що День визволення району співпадає з Днем народження селища. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській районній раді.

Святкування 326 річниці заснування Драбова відбулося 26 вересня 2015 року у великій залі районного Центру культури і дозвілля. Жителів Драбова та гостей щиро і сердечно поздоровили голова районної ради Володимир Дзега, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Рудик, Драбівський селищний голова Василь Хмара, депутат обласної ради Світлана Журба.
Вітаючи велику і дружню громаду селища зі святом, керівник районної ради висловив особливі слова вдячності новим героям, нашим воїнам-захисникам.

На завершення керівник побажав Драбівщині процвітання, а кожній оселі достатку, миру та добра.
Цього дня жителі селища отримали чудовий мистецький подарунок від Баришівської зернової компанії – концерт за участю гурту «Українська Швейцарія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x