На Жашківщині відкрили меморіальну дошку загиблому бійцеві

На Жашківщині відкрили меморіальну дошку загиблому бійцеві

Днями голова районної ради Микола Кльоц, спільно із заступником голови районної ради Катериною Ковтун побували в Жашківській загальноосвітній школі № 3 на урочистому відкритті меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Олександру Бердесу, де навчався військовий. Дошку встановлено на фронтальній частині будівлі перед входом у навчальний заклад. Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській районній раді.

На урочистому заході також були присутні рідні та друзі Олександра Бердеса, а також представники Жашківської райдержадміністрації, школярі та громадськість.

Із серпня 2014-го Олександр Бердес воював на Донбасі. Загинув в полоні 9 лютого 2015 року. У нього залишилася дружина та двоє синів – 6 і 12 років.
Указом Президента від 13 серпня 2015 року «За особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III-го ступеня (посмертно).

Право відкрити меморіальну дошку надавалось матері та сину Героя, після чого, присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

Цього ж дня голова районної ради Микола Кльоц, спільно із заступником голови районної ради Катериною Ковтун відвідав могили загиблих в зоні АТО земляків – Героїв, які захищали суверенітет та цілісність на сході нашої країни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x