У боях біля Авдіївки загинули двоє черкащан

У боях біля Авдіївки загинули двоє черкащан

Учора двоє бійців родом із Черкащини полягли у боях біля Авдіївки. Це Кизило Андрій Олександрович (1993р.н.) з Уманщини та Оверченко Дмитро Олександрович (1989р.н.) з Тальнівщини.

Факт загибелі двох черкащан підтвердив виданню «Про Все» обласний військовий комісар Євген Курбет.

Як повідомляють у 72-й Гвардійській ОМБР, 29 січня південніше Авдіївки силами ЗСУ було відбито спробу противника прорвати нашу оборону. Зараз триває боротьба за позиції, у якій українські військові не поступаються. Обстріли, які відкрив ворог, забрали життя чотирьох наших бійців, двоє з яких – черкащани. Ще дев’ять бійців отримали поранення.

Маючи намір будь-що відновити втрачене, з метою психологічного тиску противник близько 16.00 відкрив хаотичну стрільбу по житловим кварталам міста. Зафіксовано два влучання з артилерії поруч з авдіївською лікарнею, кілька влучань поблизу Храму св. Марії Магдалини, більше трьох влучань в дев\’ятиповерхівку, в якій базуються військові медики та волонтери, та інші.

Артилерійські обстріли міста та позицій ЗСУ продовжувалися весь вечір і ніч. На жаль, під час бою та обстрілів четверо наших військових загинуло, дев\’ять отримали поранення. Світла пам\’ять капітану Кизило Андрію Олександровичу (02.05.1993р.н.); молодшому сержанту Бальченку Володимиру Івановичу (04.01.1992р.н); солдату Оверченку Дмитру Олександровичу (24.01.1989р.н.); сержанту Крижанському Володимиру Олексійовичу (24.03.1982р.н)!

На ранок 30 січня: Бій триває, вночі його інтенсивність дещо зменшилась, зараз наростає знов. Отримавши підтримку від інших підрозділів бригади, в Авдіївці військовослужбовці мужньо тримаються на своїх позиціях, включаючи захоплені у ворога внаслідок рішучої контратаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x