Флешмобом відзначили фіскали Черкащини День бібліотек

Флешмобом відзначили фіскали Черкащини День бібліотек

Працівники фіскальної служби Черкащини відзначили Всеукраїнський день бібліотек флешмобом. Представники ГУ ДФС у Черкаській області, ДПІ у м.Черкасах та Черкаському районі разом з дітьми завітали до Черкаської центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки і розповіли про свої улюблені книжки. Про це «Новій Добі» повідомили у Черкаській ОДА.

Так, школярка Юлія Ваганова пояснила, чому вона в захопленні від пригодницької повісті «Тореадори з Васюківки» Всеволода Нестайка, а її ровесник Ілля Волошин поділився про враження від свого улюбленого твору історичної повісті «Захар Беркут» Івана Франка. Христина Середенко нагадала, що у «Давній казці» Лесі Українки добро перемагає зло.

Також фіскали принесли на флешмоб книги, з якими вони зростали, старі і майже раритетні видання. «Звичайно, головними книгами працівників ГУ ДФС у Черкаській області були і залишаються Конституція України і Податковий кодекс. Але, якщо людина з дитинства любить книги, то це надовго. Зараз багато замінників книжкових видань – інтернет, електронні книги, та для мого покоління паперові видання поза конкуренцією», – зазначив батько учасниці флешмобу Андрій Ваганов.

У заходах місцевих бібліотек прийняли участь фіскали зі всієї області. Вони привітали бібліотекарів зі святом та подякували їм за віддану працю і любов до книг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x