Євгеній Єзик: «Із Соснівкою все вже вирішили за нас»

Євгеній Єзик: «Із Соснівкою все вже вирішили за нас»

Громадські слухання стосовно забудови у мікрорайоні Соснівка в черговий раз перенесли. Цього разу, рішенням міського голови Анатолія Бондаренка, з 18 на 19 лютого. Це викликало обурення частини громадських активістів. Зокрема, голова Черкаського обласного осередку партії «Національний корпус» Дмитро Кухарчук переконує, що ця зміна здійснена в надії посіяти непорозуміння та провести слухання в незручний для громадян день та час.
− У мене з\’явилася інформація, що крім того звозитимуть проплачених людей. І не сподівайтесь, будівництва в Соснівці не буде, ніколи, ні в якому форматі, там буде парк. Я обіцяю вам, що ми готові до будь-якого сценарію, − коментує Дмитро Кухарчук.

Євгеній Єзик: «Із Соснівкою все вже вирішили за нас»

Своє ставлення до забудови у південно-східній околиці Черкаського бору висловив і голова антикорупційного комітету Громадської ради при міському голові Євгеній Єзик:

− У мене особливе ставлення щодо цього обговорення і питання вирубки Соснівки. Насправді, що відбулося? Пішло питання на земельну комісію міськради і та тишком-нишком пройшло через депутатський корпус і пішло на сесію. На сесії цей проект рішення втягнули в земельні питання по приватному сектору, замість того, щоб відділити їх від галузевих і голосували пакетно. Шахрайство це чи ні – хай розбирається прокуратура. Але після громадських слухань цей проект пройде на виконком, а зараз хоч депутати і говорять, що не знали за що голосували, але немає тих, хто офіційно виступав би проти: подає письмову скаргу чи заяву. Але обговорення чи слухання – це лише висловлення думки громади. Це ніби розвантаження психологічне, але нас майже ніхто уже не чує. Все буде вирішено на виконкомі. І я спілкувався з людьми, які готують це рішення на міськвиконком, уже все вирішено за нас. Це обговорення не матиме ніяких практичних наслідків.

Ірина Семенова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x