З 60-річчям Черкащину вітали найвищі урядовці і сусіди

З 60-річчям Черкащину вітали найвищі урядовці і сусіди

Народні депутати України, Герої Соціалістичної праці, Герої України, ветерани війни і праці, представники посольств, а також делегації сусідніх областей (зокрема, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Полтавської та Хмельницької) привітали жителів Черкаської області з 60-річчям із дня її заснування. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Немає такої сторінки в історії нашої Вітчизни, в яку б не були вписані славетні імена та події Черкащини, – сказав голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. – В усі часи найбільшим багатством Черкащини були її люди. Вони мужньо боронили рідну землю від ворога в роки воєнних лихоліть, збагачували її в мирній праці, щиро вболівали за долю та майбутнє своєї Вітчизни. Черкаська земля дала світу сотні визначних і талановитих постатей, понад 160 Героїв Радянського Союзу, 190 Героїв Соціалістичної Праці та Героїв України.

У ході урочистого зібрання Сергій Тулуб і Валерій Черняк вшанували і нагородили ювілейними відзнаками попередніх керівників області. Зокрема, на сцену запросили присутніх на святі Олександра Ружицького, Костянтина Ястреба, Анатолія Даниленка, Володимира Лук’янця, Вадима Льошенка та Олександра Черевка.

Як зазначили по завершенню урочистостей керівник Черкащини 1988-1992 років Олександр Ружицький та радник прем’єр-міністра Микола Білоблоцький, це свято об’єднало всі покоління черкащан, які протягом 60-річної історії області в різні епохи працювали над її здобутками.

На завершення урочистого зібрання відбувся святковий концерт. Свій пісенний дарунок черкащан представили творчі колективи Черкащини та запрошені зірки естради Іван Попович, Петро Черний та Наталя Бучинська.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x