Дублери «Черкаських Мавп» вирушили до Луцька на товариський турнір

Дублери «Черкаських Мавп» вирушили до Луцька на товариський турнір

Учора дублери «Черкаських Мавп» вирушили до Луцька, де відбудеться товариський турнір «Кубок мера». У змаганнях візьмуть участь чотири команди, окрім «Черкаських Мавп» це «Волиньбаскет-WOG», «Хімік-2» та БК «Лавісс» (Рівне). Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські мавпи».

Підготовка до нового сезону набирає обертів. Минулого тижня «Черкаські Мавпи-2» зіграли перші товариські матчі. Дублерам протистояла досвідчена криворізька команда СК «Інгулець». В обох матчах підопічні Володимира Чурсіна грали на рівних, проте поступилися.
Цього тижня команда готувалася на власному паркеті прийняти команди із Дніпропетровська та Южного. Проте «Мавпи-2» запросили на товариський турнір до Луцька. З другого по четверте жовтня на паркеті місцевої ДЮСШ команди гратимуть за коловою схемою.
Володимир Чурсін, головний тренер «Черкаських Мавп-2»:

«Готувалися до турніру в Черкасах, проте в останній момент плани змінилися. Нас запросили на турнір до Луцька. Це навіть кращий варіант. У Черкасах планували зіграти з командою Южного 1999-го року народження та командою Дніпропетровська. Зараз же гратимемо із дублем «Хіміка», який виступатиме у Вищій лізі. Також із «Волиньбаскетом». Це будуть складні матчі із сильними суперниками. На фоні таких колективів перевіримо свій рівень. Із команди Суперліги з нами їдуть Вадим Голік та Іван Ткаченко. Все інше – дублюючий склад».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x