У центрі Черкас ліквідували три гральні заклади

У центрі Черкас ліквідували три гральні заклади

Частина з них діяла під виглядом комп’ютерних клубів, деякі – підпільно, лише для перевірених клієнтів. Дії зловмисників кваліфіковані за статтею 203-2 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Інформацію про діяльність в місті нелегальних гральних закладів було відразу зареєстровано, відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 1 статті 203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Працівники управління протидії злочинності в сфері економіки та карного розшуку в Черкаській області, зібравши підтверджуючі матеріали про те, що заклади дійсно надають гральні послуги, провели ряд санкціонованих обшуків.

У центрі Черкас ліквідували три гральні заклади
В ході обшуків, які були проведені за участю представників прокуратури та громадськості, вилучено 41 одиницю комп’ютерної техніки, засоби доступу до мережі Інтернет, платіжний термінал, через який здійснювалися розрахунки за гру, документацію та кошти в сумі близько семи тисяч гривень.

На даний час проводяться заходи по встановленню та притягненню до відповідальності осіб причетних до організації діяльності гральних закладів. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x