Освітяни з Черкаського національного отримували вітання та дарунки

Освітяни з Черкаського національного отримували вітання та дарунки

День працівників освіти яскраво відзначили у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба закладу.

Вітаючи свій колектив, ректор університету Олександр Черевко зазначив:
— Сьогодні наш університет є законодавцем культурно-просвітницьких і громадянсько-патріотичних ініціатив у регіоні. Цьому сприяють багаторічні надбання колективу університету. Освітній процес у нас забезпечує 1051 працівник, з них — 556 науково-педагогічних працівників. Значна частина викладацького складу університету — це його випускники. В університеті працюють творчі та талановиті педагоги, науковці, відомі в Україні та за її межами. А це — 59 докторів та 302 кандидати наук.

Із особливою теплотою Олександр Володимирович привітав ветеранів освітньої галузі.

Колектив Черкаського національного приймав святкового дня вітання заступника директора департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Волошина, голови обкому Профспілки працівників освіти і науки України у Черкаській області Ольги Жалдак, голови профспілки університету Анатолія Стеценка.

Кращі працівники отримали грамоти та подяки. Грошову премію від профспілки університету освітянам вручив Анатолій Стеценко.
Радували присутніх виступи вокального гурту «Жива Музика», аспірант університету, соліст гурту «Сонце в кишені» Олександр Дубина. студентка ННІ іноземних мов Аліна Козлова.

До вітання долучилися наймолодші з університетської родини — першокурсники. Студент психологічного факультету Ярослав Олійник і студентка ННІ економіки і права Анна Кальченко на знак поваги вручили ректору коровай. Анна подарувала всім ще й музичне вітання.
Розвеселив глядачів і відеоролик, який підготувало студентське телебачення ЧНУ.

Родзинкою вечора був святковий дарунок від Олександра Черевка — виступ академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» з міста Кіровоград.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x