Черкаська фітнесистка стала зіркою екрану (ВІДЕО)

Черкаська фітнесистка стала зіркою екрану (ВІДЕО)

Відома черкаська спортсменка Анну Круковська потрапила до складу зіркової фітнес-команди «SamsonTeam», у складі якої вчитиме українців робити зарядку та розповідатиме про секрети стрункого тіла у провідних інтернет-проектах та на телеканалах. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Анна Круковська, яка за останні півроку стала чемпіонкою країни, Європи та світу, розповідає глядачам, як у домашніх умовах привести свої тіло в спортивну форму. Кожну вправу спортсменка виконує у компанії дівчат з нового фітнес-проекту «SamsonTeam». До речі, запис відео – це лише одне з другорядних завдань проекту. Головне ж – створення збірної команди України на Чемпіонат світу.

– Цей фітнес-проект створив Володимир Самсоненко, який збирає всіх спортивних дівчат, які займаються спортом, модельним фітнесом, – розповідає Анна Круковська. – Збираються дівчата з України, Росії, Америки. Зараз нас возять по різноманітних телеканалах та радіостанціях, презентують як команду, яка готуватиметься до чемпіонату світу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x