6 загорань сухостою та сміття трапилися за вихідні через необережність із вогнем

6 загорань сухостою та сміття трапилися за вихідні через необережність із вогнем

3 жовтня о 13:20 в місті Черкаси на відкритій території неподалік вулиці Дахнівській, виникло загорання сухої трави. Ще до прибуття рятувальників вогонь устиг знищити суху траву на площі 20 м.кв. Загорання впродовж 10 хвилин було ліквідовано силами чергового караулу 2-ї пожежно-рятувальної частини. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Згодом, черкаські рятувальники виїхали на ліквідацію загорання сміття та дровника на вулиці Маршала Батицького. Професійними діями вогнеборців загорання було ліквідовано впродовж 30 хвилин.

Ще один випадок стався в адміністративних межах Хуторської сільської ради у Черкаському районі. Згідно повідомлення, яке надійшло до Служби порятунку «101», загорання охопило 1,5 га. сміттєзвалища. Займання було ліквідоване спільними силами чергового караулу пожежно-рятувальної частини № 3 та добровільної пожежної дружини ВАТ «Перше Травня» із села Хутори.

Цього ж дня суха трава в місті Черкаси горіла на вулиці Хоменка. Займання на площі у кількасот метрів за лічені хвилини ліквідував черговий караул 3-ї пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС.

О 15:30 загорання сухої трави на площі 1 га було ліквідоване у селищі Драбів.

У неділю Драбівським рятувальникам знадобилося півгодини аби повністю ліквідувати займання сухої трави на площі 100 м.кв. яке сталося в районному центрі на відкритій території.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожеж у всіх випадках стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x