Андрій Бортник – суперникам: «Доведіть, що ви не брали хабарі!»

Андрій Бортник – суперникам: «Доведіть, що ви не брали хабарі!»

Кандидат на посаду міського голови від «УКРОПу» закликає інших претендентів пройти перевірку на детекторі брехні ще до виборів.

– Шановні черкащани! Зовсім скоро, 25 жовтня, ми вибиратимемо міського голову Черкас, фактично прийматимемо на роботу керівника міста. Вкрай важливо, аби після нашого вибору в місті почалися серйозні реформи. Але це буде неможливо без першого найважливішого кроку – подолання корупції. У більшості банків та великих підприємств при прийомі на роботу керівника вищої ланки обов’язковою умовою є проходження детектора брехні. Адже власники цих установ зацікавлені, щоб їхні підлеглі працювали чесно, не залазили в кишеню роботодавцю, не брали участі в фінансових махінаціях.
Зміни в місті пропоную розпочати вже зараз, запровадивши цю процедуру для претендентів на посаду міського голови. Всі кандидати в мери наголошують на важливості боротьби з корупцією.

Я особисто готовий пройти перевірку на детекторі.
Офіційно закликаю всіх кандидатів на посаду міського голови також публічно пройти перевірку на детекторі брехні. В першу чергу звертаюсь до чинного мера Черкас Сергія Одарича, секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького, колишнього заступника міського голови Черкас Павла Карася, колишнього голови Лисянської райдержадміністрації, депутата Черкаської обласної ради Анатолія Бондаренка – доведіть черкащанам, що протягом багатьох років, коли ви були у владі, ви не брали хабарі, не використовували своє службове становище у власних корисливих цілях. Що вам приховувати, якщо ваше сумління чисте? Я вважаю, що черкащани мають право знати, кого обирають.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x