На Черкащині ревнивець до смерті забив свого сусіда

На Черкащині ревнивець до смерті забив свого сусіда

У чергову частину Золотоніського міського відділу міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що виявив мертвим у будинку свого квартиранта. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. У приміщенні був суцільний безлад, речі розкидані, залишені сліди застілля. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Тіло 54 -річного чоловіка лежало посеред кімнати. Правоохоронці почали вивчати всі обставини події та вилучати речові докази. Судово -медична експертиза підтвердила, що чоловікові були нанесені тілесні ушкодження не сумісні з життям. Співробітники міліції з\’ясували коло знайомих потерпілого, опитали свідків подій того дня.

Сусіди розповіли, що чоловік проживав самотньо, зловживав спиртними напоями. Часом до нього навідувалася жінка, що проживала по сусідству. Співробітники міліції почали перевірку 41-річного співмешканця цієї жінки. Чоловік зізнався, що це він побив потерпілого. Коли повернувся додому співмешканки в будинку не було. Він знайшов її у сусіда і в пориві ревнощів накинувся на чоловіка з кулаками. Від численних ударів той знепритомнів.

За даним фактом слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Зараз триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x