На Черкащині горів сарай із поросям та дві будівлі з несправними печами

На Черкащині горів сарай із поросям та дві будівлі з несправними печами

За добу в області горіло 3 надвірних споруди. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

5 жовтня о 05:30 у селі Богуславець, Золотоніського району виникла пожежа в хліву, де утримувалося порося. Загорання сталося через несправність електрообігрівача, який господарі використовували всередині приміщення. Попри те, що вогонь швидко охопив сарай, оперативними діями чергового караулу з Державної пожежно-рятувальної частини №8 пожежу було швидко ліквідовано.

Цього ж дня о 14:00 місцева пожежна команда із села Медведівка, Чигиринського району ліквідувала пожежу у селі Новоселиця. Цього разу загорання сталося через несправне пічне опалення. Вогнем пожежі знищено покрівлю та перекриття на площі 6 кв.м.

О 19:30 у селі Доброводи Уманського району через несправність пічного опалення виникла пожежа на горищі надвірної споруди. Вогонь через тріщини у димарі швидко поширився на перекриття, а згодом і покрівлю сараю.

Господарі, ще до прибуття фахівців «Служби порятунку» намагалися боротися із вогнем власними силами, проте ліквідувати пожежу вдалось лише коли на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №14.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x