Новий спортивний майданчик відкрили у школі №17

Новий спортивний майданчик відкрили у школі №17

Перше заняття на оновленому футбольному полі провели у спеціалізованій школі №17. Там протестував сучасне покриття і очільник міського департаменту освіти Ігор Волошин. Він зіграв із міським головою Анатолієм Бондаренком. З нагоди відкриття у закладі організували урочистості. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Вітаючи учнів та педагогів з появою оновленого футбольного поля, міський голова відзначив, що облаштування такого майданчика стало результатом спільної роботи влади і депутатського корпусу у рамках виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста. Зокрема, на майданчику школи повністю замінене старе покриття, оновлений і пофарбований захисний паркан та футбольні ворота.

– Сучасне футбольне поле – поле для спортивних досягнень дітей, – зауважує керівник департаменту освіти ЧМР Ігор Волошин. – Роботу з оновлення наявних та будівництва нових футбольних полів у школах продовжуватимемо. Нагадаю, на покращення цього майданчика з міського бюджету виділили близько 250-ти тисяч гривень.

У школах №32, 34, 28 цьогоріч діти також займатимуться на сучасних спортивних майданчиках. Роботи там уже заплановані.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x