Черкаський гурт «Ефект метелика» презентує новий кліп в кінотеатрі (ВІДЕО)

Черкаський гурт «Ефект метелика» презентує новий кліп в кінотеатрі (ВІДЕО)

Вже завтра, 13 січня, музиканти з Черкас зроблять те, чого до них в Україні ще ніхто не робив – презентують новий кліп у кіноформаті. Прем’єра нового відео на пісню «Русалки» відбудеться у кінотеатрі. Там відео демонструватимуть на великому екрані та показуватимуть як кіно. Про це «Нова Доба» дізналася з відеозвернення до шанувальників фронт-мена гурту Сергя Боброва на сторінці гурту у мережі Facebook.

– Ця пісня не вийде в жодному з альбомів. Вона вийде з сінглом, на якому буде дуже багато варіантів: буде оригінальна версія, дует з гуртом «Буднітай», буде відеокліп тощо. Загалом там буде 5 чи 6 варіантів цієї пісні, – каже Сергій Бобров.

До зйомки кліпу долучилися студія «GOPAK – films» та студія «Квадрат», режисером кліпу стала відома черкаська фотохудожниця Ольга Степаньян. В коментарі «Про Все» Сергій Бобров зазначив, що бюджет фільму мінімальний – близько 2 тисяч гривень.
Відео знімали наприкінці літа у справжньому бункері.

– Було важко, – зізнається гітарист гурту Костянтин Доброцький. – Адже це був серпень й на вулиці було дуже спекотно, а у бункері навпаки – досить прохолодно. Тому, коли нам спершу сказали взяти з собою теплі речі, бо померзнемо там, дуже здивувались.

За сюжетом хлопці з гурту виступають в ролі таких собі «фантастичних каменярів», які розповідають історію Русалки. Водночас Сергій Бобров каже, що хотіли ще й русалок задіяти, але не вдалося. А найважчим моментом став відбір кадрів для монтажу відео.

– Було відзнято багато матеріалу, тому найважчим для нас став їх повний перегляд та відбір найгарніших кадрів, – пригадує Костянтин.
На прем’єру кліпу «Ефект метелика» запрошує всіх своїх шанувальників 13 січня о 19.00 до кінотеатру ТРЦ «Хрещатик-Сіті» (мінус третій поверх).
Далі кліп запропонують музичним каналам та поширять в інтернеті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x