Черкаські держфінінспектори забезпечили відшкодування втрат на понад 30 млн грн

Черкаські держфінінспектори забезпечили відшкодування втрат на понад 30 млн грн

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області протягом січня – вересня 2015 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 30,6 млн грн. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Держфінінспекції в Черкаській області.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 92 управлінських рішень.
За матеріалами ревізій правоохоронні органи розпочали 43 досудових розслідувань.
Задля максимального відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів до суду пред’явлено 19 позовів на загальну суму понад 6,4 млн грн.

У 265 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень та асигнувань.
За вчинені фінансові порушення 544 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 123 – до дисциплінарної та матеріальної, 16 посадових осіб звільнено із займаних посад.

Окрім того, для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму близько 17,4 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x