Посадовці Черкаського району підвищили кваліфікацію

Посадовці Черкаського району підвищили кваліфікацію

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів пройшов короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів апарату, управлінь, відділів Черкаської районної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад Черкаського району. Про це «Новій Добі» повідомили у Черкаській облраді.

Під час відкриття семінару голова Черкаської районної ради Анатолій Яріш зазначив, що державна служба – найважливіший адміністративно-правовий інститут, який потребує ефективного реформування.

– Ми повинні створити професійну, компетентну, ефективну державну службу, яка буде привабливою для молодих спеціалістів і для всіх державних службовців з точки зору заробітної плати й особистого розвитку. Тому підвищення професійної компетентності посадовців Черкаського району – перший дієвий крок для досягнення певних кар’єрних вершин та професіоналізації державної служби в цілому, – підкреслив він.

Програма семінару підвищення кваліфікації передбачала обговорення питань територіальної організації влади та реформи місцевого самоврядування; основних положень антикорупційного законодавства України, шляхів запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців посадових осіб місцевого самоврядування.

Тематичні зустрічі з питань фахового спрямування для різних цільових груп слухачів провели представники апарату облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та «Офісу реформ» у Черкаській області.

За програмою семінару більше 60 посадовців Черкаського району отримали нові професійні знання і навички, що в подальшому допоможуть їм приймати ефективні управлінські рішення на місцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x