Останні дні Деклараційної кампанії – 2017

Черкащанам, які зобов’язані подати декларації про майновий стан і доходи за 2016 рік, слід поспішити скласти декларації та визначити зобов’язання з ПДФО та військового збору за звітний рік
За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області державні податкові інспекції області отримали і обробили майже 15 тисяч декларацій про майновий стан і доходи за 2016 рік.

Загальна сума задекларованих доходів за минулий рік склала 425,5 млн гривень. До сплати за поданими деклараціями підлягає 18,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 3,2 млн грн військового збору. Податкова знижка до повернення склала 3 мільйони гривень.
Порівняно з минулорічною деклараційною кампанією на 1,7 тисячі збільшилась кількість поданих декларацій та на 2,3 мільйона гривень більша за минулорічну сума задекларованого до сплати ПДФО.

Також, наразі задекларували понадмільйонні статки 8 жителів області, загальна сума їх минулорічного доходу в деклараціях складає 47,8 мільйона гривень. Як відмітили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб, на даний час маємо невисоку явку декларантів. До 3 травня очікується отримати і обробити близько 28 тисячі декларацій. Зараз є тільки половина.
До завершення кампанії декларування громадян залишились кілька днів. Останній день прийому декларацій від громадян та самозайнятих осіб – 3 травня включно. Для забезпечення своєчасного подання декларантами звітності організовано чергування працівників фіскальної служби у центрах обслуговування платників у вихідні і святкові дні. Для зручності декларантів ЦОПи працюватимуть 29 квітня та 2 травня. Втім набагато зручнішим є заповнення декларації в режимі он-лайн через Електронний кабінет платника. Для цього достатньо мати ключ цифрового підпису.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x