Юрій Ткаченко з робочим візитом побував на Монастирищині

Юрій Ткаченко з робочим візитом побував на Монастирищині

Монастирищенський район з робочим візитом відвідав голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко. «Нова Доба» про це дізналася в Монастирищенській РДА.

Під час поїздки по району його супроводжував голова Монастирищенської райдержадміністрації Олег Недогода.
Юрій Ткаченко відвідав населенні пункти району – с.Івахни, смт.Цибулів, в яких зустрівся з громадами села та селища. Також, у рамках поїздки по району, голова облдержадміністрації провів зустріч із трудовим колективом ТОВ МВВФ «Енергетик» та ознайомився з діяльністю цього підприємства.

У ході поїздки Юрій Олегович поінформував жителів району про стан справ щодо суспільно-політичної ситуації в країні, соціально-економічного та культурного розвитку Черкащини. Окреслив завдання, що стоять перед керівництвом області та району, зокрема, що стосується підтримки мобілізованих військовослужбовців, а також їх родин, детальніше зупинився на добровільних об\’єднаннях територіальних громад, які у майбутньому сприятимуть створенню самостійних та самодостатніх громад.
Крім того, голова облдержадміністрації відповів на питання щодо регулювання ціноутворення на молоко, пасажирських перевезень, опалювального сезону тощо

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x