Студенти-історики з ЧНУ побували на екскурсії в Переяславі та Києві

Студенти-історики з ЧНУ побували на екскурсії в Переяславі та Києві

Відбулися спільні поїздки туристичного клубу ННІ історії і філософії (керівник доц. Гальченко С. І.) та студентського гуртка «За лаштунками історії мистецтв» (керівник доц. Захарченко М. В.) до Національного історико-етнографічного заповіднику «Переяслав» для студентів 2-5 курсів та до м. Київ для першокурсників. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

Учасники поїздок отримали безліч незабутніх вражень, а також побачили та почули багато цікавої інформації. Старші курси не залишив байдужими меморіальний музей Г. С. Сковороди, який висвітлює життя та творчість поета та філософа, його перебування на Переяславщині; частина експозиції присвячена історії Переяславського колегіуму. «Перлиною» ж подорожі став — Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини — справжнісіньке старосвітське село. Історики і філософи з задоволенням занурилися у величний і загадковий світ української минувшини.
Студенти 1-го курсу в рамках екскурсії м. Києвом відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні, Андріївський узвіз, який ще називають «Київським Монмартром», барокову церкву Св. Андрія у Києві (Андріївська церква), Михайлівський Золотоверхий монастир та низку інших цікавих об’єктів і пам’яток.

Завершити б хотілося словами Анатоля Франса: «Подорожі вчать більше, ніж що б то не було. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x