У Черкасах спіймали крадія сумки

У Черкасах спіймали крадія сумки

Працівники міліції затримали 32-річного черкащанина, який пограбував продавчиню одного із супермаркетів міста. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Під час патрулювання міста, працівники ДАІ побачили, як декілька чоловіків наздоганяли невідомого. Міліціонери затримали втікача. Ним виявився раніше судимий 32-річний черкащанин. Як з’ясувалося, чоловік щойно незаконно заволодів жіночою сумочкою. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Соснівського районного відділу міліції.

Правоохоронці встановили, що затриманий не працює і веде антигромадський спосіб життя. Дізнався, що біля магазину буде проходить акція і буде багато людей. Вирішив, що там зможе у когось викрасти гаманець. Жертвою вибрав продавчиню, сумка якої була на видному місті. Під виглядом покупця крутився біля неї, коли вона відволіклася – схопив сумку і побіг. На це звернули увагу небайдужі громадяни, які і намагалися його наздогнати.

За даним фактом слідчим відділом Соснівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x