Черкащанка представить Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017»

Черкащанка представить Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017»

Нещодавно у Києві 7 фіналісток «Місіс Відкритий Світ Україна 2017» боролись за можливіть представляти нашу країну на світових конкурсах краси. Одна із переможниць фіналу, Юліана Короченцева (Черкаси), вже у вересні цього року представить Україну на престижному міжнародному конкурсі «Mrs. Universe 2017» в ПАР. Глядачі погодилися з думкою журі і віддали їй приз глядацьких симпатій. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Публичные люди».

Черкащанка представить Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017» Режисер, продюсер, директор Дизайнерського центру «Brother and Sister», Юліана Короченцева, завоювавши титул «Місіс Відкритий Світ Україна 2017» не приховувала емоцій:
– Я рада знайомству з надзвичайними людьми в такому проекте, добросердечними організаторами, професіоналами. З великою вдячністю згадую кожну мить! Учасниці проекту – всі красиві, соціально активні жінки, чудові дружини и турботливі мами! Моя сім’я і близькі вірили в мене і ні на мить не сумнівалися в перемозі!

Черкащанка представить Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017» Довідково: Проект «Місіс Відкритий Світ Україна» об’єднує красивих, успішних, реалізованих в родині та соціумі жінок України від 25 до 45 років. Захід є соціальним і має на меті формування іміджу української жінки в світі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x