Пожежа на Монастирищині забрала життя жінки, чоловік отримав опіки

Пожежа на Монастирищині забрала життя жінки, чоловік отримав опіки

12 червня о 02:00 у селі Панський Міст, на вулиці Гагаріна виникло загорання на веранді житлового будинку. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло від сільського голови. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу 60-річний зять господарки, намагаючись власними силами приборкати вогонь та врятувати літню жінку, отримав значні опіки тіла, проте життя 86-річної господарки дому врятувати так і не зумів. Працівники швидкої медичної допомоги терміново доправили потерпілого до центральної районної лікарні.

На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники Монастирищенської пожежно-рятувальної частини та добровільна пожежна команда сільського господарства «Лани України». Завдяки спільним зусиллям вогнеборців о 03:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 05:00 ліквідувати.

Вогнем знищено покрівлю будинку та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x