ТВК зареєструвала «ДемАльянс» і «Партію простих людей», «Партії вільних демократів» – відмовила

ТВК зареєструвала «ДемАльянс» і «Партію простих людей», «Партії вільних демократів» – відмовила

На сьогоднішньому засіданні міська ТВК зареєструвала «Партію простих людей Сергія Капліна» та дозволила внести правки в документи незареєстрованим 8 кандидатам від партії «ДемАльянс». Про це «Нова Доба» дізналася з Громадського ТБ: Черкаси.

«Нас суд зобов’язав прийняти документ у «Партії простих людей Сергія Капліна». Згідно з законом, документи повторно не надаються, але у нас є рішення суду, яке зобов’язує прийняти у них свідоцтво, яке стало причиною відмови у реєстрації. Нами було прийнято цей документ і зареєстровано цю партію. Стосовно партії «ДемАльянс», то вони, на відміну від «Партії вільних демократів», тільки отримали на руки ухвалу апеляційного суду, звернулися до комісії із клопотанням про надання можливості виправити помилки і неточності. На засіданні прийнято рішення надати їм таку можливість. І зараз уже чотири особи, які хочуть бути кандидатами в депутати, виправили допущені неточності», − розповідає Людмила Бордунос, юрист міської ТВК.

Нагадаємо, що ТВК відмовила в реєстрації всього списку «Партії вільних демократів» та партії «Народно-трудовий союз України», а також кандидатам на посаду міського голови Ользі Хоменко («Партія простих людей Сергія Капліна») та Володимиру Зубову «Народно-трудовий союз України».
Сьогодні о 17:00 відбудеться повторне жеребкування номерів політичних партій у виборчому бюлетені.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x