У Черкасах дресировані собаки збирали гроші для безпритульних тварин

У Черкасах дресировані собаки збирали гроші для безпритульних тварин

11 жовтня в Черкасах у парку «Ювілейний» відбувся благодійний фестиваль «BARA-BAKA fest» за участю дресированих собак та їхніх господарів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧІПБ ім. героїв Чорнобиля.

Під час фестивалю проводилися чимало розваг для дітей та дорослих: фотосесії із домашніми улюбленцями, конкурси, ярмарок, ігри тощо.
Також проходили показові виступи та різноманітні змагання серед дресированих собак, участь у яких взяли і представники кінологічних розрахунків Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Хороший результат показала п’ятимісячна вівчарка Жастін, яка серед двадцяти дорослих та досвідчених собак спробувала свої уміння та отримала 4 місце і медаль за дисциплінованість при виконанні команд.

Переможницею змагання на дисциплінованість при дистанційному керуванні виборола одинадцятирічна лабрадор Веста. Своєю мудрістю та досвідом вона вразила суддів та усіх присутніх, за що і отримала свій черговий кубок.

У підсумку всі кошти, які були зібрані на благодійному фестивалі, будуть спрямовані на підтримку безпритульних тварин міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x