На Катеринопільщині ремонтник ошукав жінку

На Катеринопільщині ремонтник ошукав жінку

На Катеринопільщині зловмисник взявся полагодити бензопилу потерпілої та більше року не повертав її. Потерпіла звернулася за допомогою до дільничного інспектора міліції. Шахраю загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Катеринопількського районного відділу міліції звернулася 52-річна жінка одного із сіл району з повідомленням, що її ошукали. Потерпіла розповіла, що ще рік тому віддала в ремонт бензопилу місцевому майстру. Однак за цей період часу він так і не повернув її. Сума завданого збитку становить близько 900 гривень.

Дільничний інспектор міліції навідався до ремонтника за місцем його проживання. В ході спілкування з ним правоохоронець з’ясував, що бензопилу зловмисник розібрав на частини. Її складові використовував у ремонті інструментів людей, які зверталися до нього за допомогою. Також 39-річний зловмисник зізнався, що від бензопили потерпілої вже майже нічого не залишилося. Власну провину визнає в повному обсязі.

За даним фактом Катеринопільським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x