У Ватутіному юнак украв з дому товариша 240 доларів

У Ватутіному юнак украв з дому товариша 240 доларів

Викравши у свого знайомого гроші, молодик направився до місцевого бару витрачати їх, де був і затриманий правоохоронцями. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернувся 58-річний житель міста Київ. Заявник розповів, що гостюючи у товариша виявив відсутність грошей у сумі 240 доларів США.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий приїхав погостювати до свого знайомого у місто Ватутіно. Ввечері вони сіли випили, а наступного ранку він виявив, що у нього зникли гроші. Власника квартири також не було вдома. Підозра відразу впала на нього. Проведеними заходами 18-річного молодика було затримано в одному із місцевих барів, де він вже встиг витратити частину викрадених грошей на алкоголь.

В міліції підозрюваний пояснив, що побачив кошти у знайомого, підпоїв його алкоголем та скориставшись моментом, викрав гроші.

Слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x