У січні опозиція проводитиме гайдамацькі розваги і плестиме ланцюги єдності

У січні опозиція проводитиме гайдамацькі розваги і плестиме ланцюги єдності

Планами діяльності опозиційних сил Черкащини на поточний місяць поділився голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар. Серед основних заходів, які збирається проводити опозиція: ланцюг єдності, укладання списку «придушувачів демократії», пікетування державних та бізнесових установ тощо. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Одним із найперших пунктів нашого плану є укладання люстраційного списку ВО «Свобода», – зазначає Юрій Андрійович. – Туди потраплять всі депутати від «Партії регіонів». Туди потраплятимуть тушки, які попереходили у фракцію «Партії регіонів», які спільно з нею весь час голосують. Крім того, туди потраплять і державні чиновники, представники бізнесу та всі ті, хто допомагає сучасному режимові.

Постійно, але нерегулярно опозиція планує пікетувати будівлі державних та силових структур а також підприємства та організації, які належать людям, що увійдуть до списку.

Ще одним нововведенням в діяльності свободівців має стати «гра «Гайдамацькі розваги».
– У Києві створена така недитяча гра «Козацькі забави». Її суттю є створення мобільних груп націоналістів, які ходять по місту і вітають як чиновників, міліціянтів, так і цілі установи. Все це робиться креативно, весело, цікаво. Ми будемо повідомляти всім охочим через соцмережі і запрошуємо всіх. У нас це буде називатися «Гайдамацькі розваги», – говорить опозиціонер. – Також будемо ходити, вітати, нічого аж протизаконного не буде, але думаю, що нерви в декого з чиновників будуть як струнки.

Також серед акцій опозиціонерів: купання в ополонці на Водохреще, організація ланцюга єдності тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x