Викладач Лисянського ліцею взяв участь у Всеукраїнському форумі учасників АТО

Викладач Лисянського ліцею взяв участь у Всеукраїнському форумі учасників АТО

10 жовтня 2015 року в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України відбувся Всеукраїнський форум учасників АТО. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Захід відбувся за участю вищого керівництва держави, представників силових структур України, інших відомств та військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.
На форумі розглядалися питання реалізації державної політики щодо захисту і забезпечення учасників АТО та членів їхніх сімей.
Серед запрошених на Всеукраїнський форум учасників АТО – Юрій Покотило, голова районної спілки учасників АТО, який зараз виконує почесну місію – викладає початкову військову підготовку та виховує в учнях почуття патріотизму в ДНЗ «Лисянський професійний аграрний ліцей».

Президент України Петро Порошенко закликав учасників АТО долучатися до патріотичного виховання молодого покоління. «Хто, як не ви, є найбільшим авторитетом для покоління, що підростає? Кому, як не вам, йти до шкіл викладати початкову військову підготовку, яка обов’язково має бути відновлена? На чийому ще прикладі, як не на вашому, вчити дітей любити Батьківщину?»,— зазначив Президент. У рамках зустрічі Президент оголосив подяку захисникам Вітчизни, вручив медалі «Учасник АТО» та цінні подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x