Неповнолітнього злодія спіймав у своєму дворі житель Звенигородщини

Неповнолітнього злодія спіймав у своєму дворі житель Звенигородщини

Зловмисник вночі намагався викрасти мотоблок з подвір’я потерпілого. Йому завадив господар домоволодіння, який вийшов з будинку на шум. Підозрюваного затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Звенигородського райвідділу міліції зателефонував 36-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що на власному подвір’ї затримав зловмисника, який намагався викрасти мотоблок. На вказану адресу направлена слідчо-оперативна група.

На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що заявник почув гуркіт на подвір’ї, вийшов з будинку та побачив невідомого молодика, який витягнув на вулицю мотоблок. Коли непроханий гість побачив чоловіка, почав тікати, але був затриманий. 17-річного молодика доставили до райвідділу для дачі пояснення. В міліції хлопець розповів, що на подвір’ї односельчанина побачив мотоблок і вночі вирішив його викрасти щоб в подальшому продати.

На даний час слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x