Черкаси затягнуло смогом. Рятувальники перевіряють торф’яники (ОНОВЛЕНО)

Черкаси затягнуло смогом. Рятувальники перевіряють торф’яники (ОНОВЛЕНО)

Черкаси знову покрило смогом. Зранку в місті спостерігається задимленість й їдкий запах диму. Причини задимленості поки що невідомі. На своїй сторінці в соціальній мережі \”Фейсбук\” речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко зазначив, що цей час перевіряють торф’яні поклади навколо обласного центру.

«Мобільні групи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують моніторинг обстановки в районах області. Зокрема спільно із представниками обласного управління лісового та мисливського господарства перевіряються лісові масиви, а також поклади торфу на території Канівського, Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Черкаського, Чигиринського, Драбівського та Золотоніського районів на предмет можливих загорань.
Станом на 9 годину ранку таких осередків не виявлено.
У відповідності до розпорядження Голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, для контролю та вивчення ситуації долучилися також представники сільських та селищних рад, яким поставлене завдання відзвітуватися про стан цивільного захисту на підконтрольній сільським радам територіях.
Проведеним аналізом повітря хімічно-небезпечних речовин у повітрі не виявлено», – повідомив Костянтин Проценко.

Черкаси затягнуло смогом. Рятувальники перевіряють торф’яники (ОНОВЛЕНО)

За цим посиланням http://fires.kosmosnimki.ru/ можна побачити звідки ж іде дим й де насправді, що горить. За даними ресурсу видно, що пожежа десь поблизу Оржиці й зачіпає частину Чорнобаївщини.
Нагадаємо, раніше, на початку вересня, черкащани страждали від смогу, який наносило з Києва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x