Через несправні печі за добу на Черкащині сталося 3 пожежі

Через несправні печі за добу на Черкащині сталося 3 пожежі

15 жовтня о 01:00 у селі Романівка, Тальнівського району в житловому будинку на вулиці Леніна виникла пожежа. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Ще до прибуття рятувальників вогонь на площі 4 м.кв. знищив перекриття будинку та речі домашнього вжитку. Тальнівським вогнеборцям, які оперативно прибули на місце події знадобилося близько години аби повністю ліквідувати займання.

Згодом, в селі Галаганівка, Чигиринського району бійці ДСНС ліквідували загорання у надвірній споруді на вулиці Уманській. Господарі відчувши запах диму, одразу звернулися по допомогу до Служби порятунку «101».

Увечері, на пункт зв’язку Городищенської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення із села Хлистунівка, Городищенського району. Як з`ясувалося, пожежа виникла у житловому будинку на вулиці Гагаріна. На ліквідацію загорання оперативно прибули городищенські рятувальники та місцева пожежна команда із села В`язівок. Спільними зусиллями о 22:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 00:50 повністю ліквідувати.

Як з`ясувалося під час перевірки, причиною пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x