У Черкасах чоловік обікрав дві квартири за ніч

У Черкасах чоловік обікрав дві квартири за ніч

Інспектори патрульної служби міліції затримали 30-річного черкащанина, який протягом ночі вчинив дві крадіжки. Викрадені речі зловмисник планував здати до ломбарду. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Близько п’ятої години ранку під час патрулювання інспектори батальйону патрульної служби помітили чоловіка, який йшов вулицями міста в стані сильного алкогольного сп’яніння, хитався та падав. Коли правоохоронці підійшли до нього, з його рук випала коробка та банківські картки зареєстровані на жіноче ім’я. Чоловіка запросили до райвідділу для з’ясування всіх обставин.

В цей час у райвідділ міліції перебували дві черкащанки, які розповідали про крадіжки зі своїх помешкань. Жінки проживають в багатоповерхових будинках на першому поверсі. У однієї невідомий викрав гаманець, посуд, мобільний телефон та 2 банківські картки, у іншої – ноутбук.

Як з’ясувалося, виявлені у чоловіка банківські картки належали одній з потерпілих. 30-річний чоловік, розуміючи, що його викрито, зізнавався у скоєному, він розповів, що протягом ночі вчинив дві крадіжки. Через відчинені вікна потрапив у середину. Діяв швидко, брав все, що лежало неподалік вікна і швидко зникав. Коли його затримали правоохоронці, якраз прямував до ломбарду.

Речові докази вилучено, за даними фактами відкриті кримінальні провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x