90 років виповнилося жительці Мар’янівки

90 років виповнилося жительці Мар’янівки

Жителька Мар’янівки Віра Данилівна Славінська 14 серпня 2017 року відзначила ювілей мудрості та багатого життєвого досвіду. Не зважаючи на такий поважний вік ювілярка зберегла ясність пам’яті, усміхнена і привітна, вражає щирістю, мудрістю, добротою та життєрадісністю. Мати двох дітей, бабуся трьох внуків, двох правнуків і одного праправнука із задоволенням спілкувалась в день славного свята із гостями. Привітати ювілярку прийшли у гостинну оселю іменинниці керівник апарату Шполянської районної державної адміністрації Любов Бакалина, голова районної ветеранської організації Володимир Пустовіт, голова села Мар’янівка Василь Вареник. Вітати довгожительку зібрались і її численна родина, друзі та односельці. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Дві війни та два голодомори. Усе це добре пам’ятає Віра Данилівна. Все своє нелегке життя, пригадує, доводилось тяжко працювати, адже в сім’ї окрім неї було ще дев’ятеро дітей. Відтак на роботу у місцевий колгосп почала ходити вже з 14-ти років. В пам’яті бабусі і щасливих 45 років подружнього життя, народження дітей, поява внуків, правнуків та праправнука.

Адресуючи Вірі Данилівні слова вдячності і поваги за те, що терпляче несла важкий хрест життєвих випробувань, покладаючись на Господа, власні сили і добрих людей, представники влади побажали бабусі ще багато світлих днів і щасливих років, міцного здоров’я та наснаги, дякували за мудрість, щирість та добре серце. Вручили запашні квіти та подарунки.

Віра Данилівна подякувала гостям за тепло і увагу. Зі слів бабусі стало зрозуміло, що для довгожителів не досить важливі дорогоцінні подарунки, як увага від місцевого та районного керівництва. Так, вони відчувають себе не забутими людьми, котрі зробили чимало корисних справ для свого рідного краю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x