Працевлаштування, податки, пенсія – черкащанам відповіли на найактуальніші питання

Працевлаштування, податки, пенсія – черкащанам відповіли на найактуальніші питання

Сьогодні у прес-центрі видання «Нова Доба» відбулася спеціальна гаряча лінія для роботодавців і працівників, яку зініціювали фахівці Державної фіскальної служби в Черкаській області. Захід провели у межах інформаційного блоку Пілотної кампанії з виявлення незадекларованої праці, що діє в чотирьох областях України, серед яких і Черкащина, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Чи можна працювати за сумісництвом, перебуваючи у декретній відпустці, які правильно заключати угоди з роботодавцем та на які доплати можна розраховувати за мінімальною ЄСВ. На ці та багато інших питань черкащан, що зверталися на гарячу лінію відповідали:
Наталія Бойко – заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області;
Галина Кучер – начальник відділу з питань праці управління Держпраці у Черкаській області;
Олександр Супряга – заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

Актуальні ж питання щодо працевлаштування, податків та нюансів нововведень пенсійного законодавства залученим до гарячої лінії фахівцям задавала Ольга Ракова, заступник голови громадської ради при Головному управлінні ДФС у Черкаській області, яка зібрала проблемні питання підприємців за відповідною темою заходу. Із розшириними відповідями фахівців на важливі запитання сьогодення можна буде ознайомитися згодом на сторінках газети «Нова Доба» та на сайті видання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x