Ветеран Другої світової зі Шполянщини відзначила 95-річчя

Ветеран Другої світової зі Шполянщини відзначила 95-річчя

18 серпня свій 95-річний ювілей зустрічала довгожителька міста Шполи Ганна Гончар. Привітати іменинницю із визначною подією прийшли секретар міської ради Тетяна Каландирець та голова міської ветеранської організації Микола Торба. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Ганні Семенівні чимало довелося побачити та пережити на своєму віку. Весь трудовий стаж віддала праці на Шполянському цукровому заводі. Довго працювала у їдальні, потому на ваговій. Родом ювілярка з мальовничого села Нечаєве, Шполянського району. У Другу світову війну на своє ім’я дівчина отримала повістку від військового комісаріату. На той час Ганні Гончар було сімнадцять. В такому юному віці молодій красуні довелося йти на фронт водієм машини, яка перевозила бойові снаряди та міни.

Сьогодні іменинниця пригадала пережиті лихоліття війни. Тривалі обстріли, переховування… Та раптом мрійлива усмішка змінила її стурбоване обличчя, коли вона згадала, що опісля тієї ж жахливої війни, вона познайомилась і одружилась із своїм коханим чоловіком. Разом вони збудували власний дім, виростили двох дітей, господарювали. Спливає понад двадцять років, як Ганна Семенівна овдовіла. Але маючи таку дружню родину – ще четверо онуків та двоє правнуків, ювілярка не сумує.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x