Більше 1300 черкасців вже скористались правом на отримання податкової знижки

Більше 1300 черкасців вже скористались правом на отримання податкової знижки

Протягом січня – вересня 2015 р. черкасці, які мають право на одержання податкової знижки відносно витрат, понесених ними у 2014 році на навчання, за користування іпотечним кредитом та інших витрат, передбачених законодавством, вже подали 1362 податкових декларацій. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Таким громадянам з бюджету буде повернуто майже 1 млн. 560 тис грн податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Анна Білик.

Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання.

«Таким правом скористались 1095 жителів обласного центру, а з бюджету їм буде повернуто понад 1 млн грн», – наголосила Анна Білик.

Серед інших видів податкових знижок, якими на сьогодні скористались жителі обласного центру, заступник начальника інспекції назвала наступні:

– 127 громадян подали податкову декларацію з метою одержання податкової знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом. Їм буде повернуто 366,7 тис грн;

– 119 громадян задекларували право на податкову знижку щодо страхових платежів та пенсійних внесків, з бюджету їм повернуть 84,8 тис грн;

– 1 громадянин реалізував право на податкову знижку за переобладнання транспортного засобу, йому буде повернуто понад 1 тис грн;

– 20 черкащанок скористались правом на податкову знижку відносно суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе понад 40,1 тис грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x