Директором Лисянського лісгоспу призначили В’ячеслава Шако

Директором Лисянського лісгоспу призначили В’ячеслава Шако

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України №294-к з 30.08.2017р. директором державного підприємства «Лисянське лісове господарство» призначено В`ячеслава Шако. Нового керівника колективу підприємства представив начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Лисянський лісгосп має усі передумови працювати на високому рівні та з позитивними показниками. Це спільна робота керівника та усього колективу. Тому бажаю продовжувати стабільну роботу, щоб підприємство процвітало та демонструвало гарні результати. Новому ж директору зичу успіхів у всіх планах та задумах, взаєморозуміння й підтримки від колег та достойних лісівничих досягнень», – зазначив Олександр Дзюбенко.

Довідково:
Шако В`ячеслав Сергійович народився 18 травня 1984 року в с. Руська Поляна Черкаського району Черкаської області. У 2005 році закінчив Чугуєво-Бабчанський лісний технікум, у 2011 році – Національний університет біоресурсів та природокористування, у 2016 році – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління при Президенті України; спеціальності за освітою – магістр лісового господарства, магістр державного управління.

З 2005 року працював у Черкаському лісгоспі майстром лісу, помічником лісничого Тясминського та Дахнівського лісництв, лісничим Свидівського лісництва, головним лісничим, лісничим Дахнівського лісництва. Останніх півроку перебував на посаді головного інженера ДП «Лисянське лісове господарство».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x