У Черкаському районі згоріла надвірна споруда

У Черкаському районі згоріла надвірна споруда

18 жовтня о 13:40 в селі Тубільці на території приватного домоволодіння на вулиці Шевченка виникла пожежа сухої трави, яка ще до прибуття рятувальників поширилась на надвірну споруду. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Силами вогнеборців місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я займання було оперативно ліквідоване. Також спільними діями добровольців вдалося запобігти поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.

Як вдалось з`ясувати під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки господаркою, яка того дня на відкритій території неподалік від сараю спалювала сухе листя. Через сильний вітер вогонь вийшов з під контролю та поширився на поруч розташовану будівлю. У результаті пожежі вогнем знищено споруду та 1 т торф’яного брикету.

Управління ДСНС України у Черкаській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок. Не випалюйте суху траву, не розводьте багаття в лісі, не створюйте смітники в лісі та на прилеглих територіях, тим більше, не підпалюйте їх. Адже це призводить до масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x