Охочі стати поліцейськими в Черкасах проходять тестування

Охочі стати поліцейськими в Черкасах проходять тестування

У Черкасах завершився прийом заявок від охочих служити в патрульній поліції. Наступний етап відбору – визначення рівня загальних навичок кандидатів. Це комп’ютерне тестування на вміння логічно мислити. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Тестування майбутніх поліцейських відбувається на базі інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Щодня мають змогу скласти тестування 500 кандидатів. На даний момент явка претендентів в середньому становить 75-80%.

Такий тест загальних знань прийнятий у багатьох країнах світу, за допомогою нього визначається загальноосвітній рівень претендентів. Комп’ютерне тестування містить в собі 60 завдань, котрі спрямовані на визначення рівня логічного мислення кандидатів, швидкості прийняття ними правильних рішень, вміння робити правильні висновки. Після завершення тестування, яке розраховане на 90 хвилин, кандидат має можливість відразу побачити набраний бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати тестування.

На сьогодні вже протестовані 1192 претенденти на службу. Перший етап відбору триватиме 9 днів. Далі конкурсантів чекають подальші етапи відбору: здача нормативів фізичної підготовки, проходження медичної комісії, психологічний тест та співбесіда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x